Stem-   en   presentatietraining

 
 

 

 

 

Uw Stem,   ht visitekaartje!

 
Heeft u de wens om uw spreekstem beter te gebruiken
en/of, met name in werksituaties, overtuigender over te komen?
Dan bent u in de cursussen of trainingen van Willy Nap op uw plek!
 
Willy volgde onder andere een presentatieopleiding aan de media academie te Hilversum. Zij presenteerde de "Disney Club" (TV2) met Jochem van Gelder en Mike Starink. Andere programma's volgden elkaar op zoals  "Het Klokhuis"  en  "het zevende venster".   
 
Willy is een enthousiaste, invoelende en intelligente coach. Met name door haar betrokkenheid en oprechte interesse in mensen, is zij n van de meest gevraagde stem- en presentatietrainers in Utrecht. 
Zij volgt regelmatig college's op het gebied van sociaal-emotionele psychologie en houdt hierin ook actuele vakliteratuur bij. Daarnaast woont ze regematig college's bij in Sint Nijenrode (Breukelen) over business spiritualiteit.
 
 
Individuele Training
In een cursus van vier trainingen krijgt u eerst een intake gesprek, waarin we samen kijken waar uw wensen liggen.
Er kan zowel gewerkt worden aan stem-  als aan presentatietechnieken.
Ook kunnen we kijken naar waarom, u met uw stem, op een bepaalde manier functioneert. Spreken is immers communicatie.
 
Bij stemtechniek kunt u denken aan;  ademhaling, koppeling van adem aan stem waardoor u stem vloeiender en krachtiger wordt, beter articuleren, stemplaatsingsoefeningen waardoor u meer volume ontwikkelt, etc.
 
Bij presentatietechniek kunt u denken aan;  houding, contact met publiek, intonatie, overtuigend spreken, opbouw van uw verhaal, etc.
 
Heeft u hier vragen over?  Neem gerust contact met ons op.
 
 
Groepstraining
Tijdens de groepstraining kunt u aan dezelfde technieken werken als bij de individuele training. Bij de groepstraining is het interessant dat de deelnemers hun ervaringen, op stem- of presentatiegebied, met elkaar kunnen delen.
Het voordeel van een groepstraining is, dat wanneer je als deelnemer een opdracht krijgt, hij direct voor de andere groepsdeelnemers kan worden uitgevoerd!
Het aantal actieve deelnemers in een groepstraining is maximaal zes personen. Het is wel mogelijk dat meerdere personen aanwezig zijn om te luisteren.
De trainingen worden georganiseerd in Utrecht, maar kunnen ook bij u op locatie worden gegeven.
Dat maakt het zeer geschikt voor een bedrijf, stichting of vereniging.
 
 
Prijzen
Neem voor prijzen voor STEM-  en/of  PRESENTATIE TRAINING en/of COMMUNICATIE COACHING (gecontinueerd, losse coaching of series van losse coachings, coaching via een werkgever) contact met mij op.