ß

Zangles

 
 

 
 

Tijdens haar zanglessen, liever zangcoaching genoemd, weet Willy een aangename sfeer van veiligheid te creeëren. Een sfeer die belangrijk is om te kunnen groeien, om jezelf te kunnen laten zien, te experimenteren en fouten te kunnen maken.

Een veilige sfeer om ook vooral te horen waar je kracht ligt, wat je sterke kanten zijn.
Willy heeft een aanstekelijk enthousiasme voor zingen, dat bij menigeen een vonk ontsteekt om ook (meer) te gaan zingen.
 
Tijdens de zangcoaching volgt Willy iemands muzikale- en stemontwikkeling. Alles wat de zangleerling op dat moment nodig heeft komt aan de orde, zoals; interpretatie (persoonlijke liedbeleving), houding, podium uitstraling en natuurlijk ook techniek. Denk bij techniek aan; bouwen aan stemconditie, ademhaling, ademsteun en verschillende klassieke technieken. Willy doceert ook populaire technieken, zoals; zingen vanuit borststem, belten en tweng. 
 
Naast het geven van privé les dirigeert Willy ook twee zanggroepen! Het is eventueel mogelijk om aan één van die zanggroepen deel te nemen. In een periode van drie maanden,  met acht repetities, werk je naar een uitvoering toe. Je krijgt dus, voor wie dat wil, direct een podium aangeboden!
 
LEERLINGENCONCERTEN
Maar liefst twee keer per jaar organiseert Willy een podium productie. Deze productie bestaat uit twee dezelfde concerten die ten gehore worden gebracht in één week. Iedereen is welkom om hieraan mee te doen. Dit zijn dus privé leerlingen en de zangroepen. De concerten worden al jaren door velen gewaardeerd en worden vaak beleeft als feestjes!
 
Beleef het zelf!
En neem gerust twee losse zanglessen op, ook als u vindt dat u  niet (goed) kunt zingen.
 
 
PRIJZEN voor ZANGCOACHING per uur:
 
40 euro  (inclusief BTW) gecontinueerd, met betalingstermijn
44,50 euro  (inclusief BTW) losse coaching vanaf 21 jaar
35 euro  (inclusief BTW) losse coaching jonger dan 21 jaar
168 euro  voor 4 losse coachings, 10 euro korting! Half jaar geldig
48 euro  voor duo coaching
 
Workshops op maat! prijs op aanvraag