Concerten, zang optredens &  muziek

 
 

 

 

Zangeres Willy Nap zingt met een prachtige, warme stem en vertolkt haar songs recht vanuit het hart. Dit maakt haar songprogramma zo bijzonder.

U kunt luisteren naar onbekende songs en liederen die u wÚl kent. Bekendere liederen worden door de begeleidende pianist in een nieuw jasje gestoken. Als publiek ervaart u een authentiek en verfrissend programma.
Denk bij het repertoire aan het theaterlied; een lied uit een film of musical of een fraai gezongen tekst van een cabaretier. Maar ook pop- en jazzsongs of een licht klassieke aria brengt Willy op fantastische wijze. 
 
Naast het zingen presenteert Willy (ex-presentatrice TV-2) haar songprogramma met een flinke vleug cabaret. Zo krijgt u meer te horen over de achtergrond van een lied en wordt u als publiek betrokken bij het programma.
Een concert dat u zich nog lang zult herinneren.
 
 
Een veelgevraagd programma,  of onderdelen hiervan:
 
 
   Colors of the wind uit de Disney film "Pocahontas".
   Let it go uit de Disney film "Frozen".
   Promise me Popsong van Beverly Craven.
   The way he makes me feel Uit de film "Yentl".
   Papa can you hear me Uit de film "Yentl".
   
   Pianosolo; jazz- of klassieke improvisatie.
   
   Nature boy Jazz zang improvisatie.
   No one knows who I am uit de Musical Jekyll & Hyde.
   Someone like you   (Beluister!) uit de Musical Jekyll & Hyde.
   Do you know where you're going to popsong uit de film "Mahogany".
   
   Au revoir amis Meezinger voor het publiek
  (indien gewenst)
   
 
Dit programma duurt ongeveer 70 minuten.
 
Dit songprogramma of delen ervan,  wordt bijvoorbeeld gevraagd als introductie of onderbreking van een zakenborrel,  -diner,  -lezing en andere bedrijfsevenementen.
 
Voor particulieren wordt dit programma veel gevraagd voor een jubileum, bruiloft of herdenking. Voor een bruiloft of herdenking heeft Willy aangepast repertoire om ook deze speciale gelegenheid tot een onvergetelijke herinnering te maken. Beluister bijvoorbeeld  "Se tu m'ami" van Pergolesi.
De repertoirelijst is natuurlijk veel langer.  Vraag er naar!
 
Heeft u vragen, of wilt u een vrijblijvende offerte?
Bel ons op 06 24 98 65 14
of mail viva-la-voce@hotmail.com
 
 
 

    

Wilt u een indruk krijgen van de verschillende genres en de prachtige stem van Willy, dan kunt u de recent uitgekomen  CD  "Someone like you" bestellen! Deze CD kost slechts 14,50 euro (inclusief verzendkosten) en is te bestellen via email:  viva-la-voce@hotmail.com of 06 - 24 98 65 14.